SpoedgevallenInschrijvenHerhaalreceptenOpeningstijden

Spreekuur & Praktijkinformatie

Spreekuur op afspraak

Voor het spreekuur dient u, altijd vooraf, een afspraak te maken. U kunt telefonisch 020-6246804 een afspraak maken op werkdagen tussen 8.00 en 13.00.

Bij het maken van een afspraak kan de assistente vragen naar de reden van uw contact. Ze is daartoe opgeleid en doet dat om zo goed mogelijk een inschatting te maken van de aard en spoedeisendheid van uw klachten. De assistente is (net als de huisarts) verplicht om vertrouwelijk met uw informatie om te gaan.

Per consult worden voor u 10 minuten gereserveerd. Heeft u meerdere klachten of vragen, geef het aan bij het maken van de afspraak, we kunnen er rekening mee houden in onze agenda.

Online afspraak maken

Via deze link kunt u online een afspraak maken. Als er geen online afspraak beschikbaar is kunt u bellen met de assistente voor het maken van een afspraak. Er zijn meer plaatsen beschikbaar dan online te zien is.

Wegblijftarief huisartsenzorg

Indien u bij verhindering een afspraak niet 24 uur van te voren afzegt, zijn wij genoodzaakt het tarief dat voor deze afspraak geldt bij u in rekening te brengen.

Let op! U kunt dit bedrag niet declareren bij uw zorgverzekeraar.

Deze regeling geldt voor alle afspraken met de huisartsen, praktijkondersteuners en doktersassistentes.

Tarieven:

 • Consult 5 – 20 min: € 20
 • Consult > 20 min: € 40

Wat is het wegblijftarief? Het wegblijftarief wordt in rekening gebracht bij patiënten die niet op hun afspraak met een huisarts of praktijkondersteuners verschijnen of niet uiterlijk 24 uur van tevoren de afspraak hebben afgezegd. Dit bedrag wordt niet vergoed door zorgverzekeraars. U krijgt een nota van de huisarts thuisgestuurd die u binnen 30 dagen dient te betalen.

Wat kan ik doen als ik verhinderd ben voor mijn afspraak?  Als u verhinderd bent, verzoeken wij u om uiterlijk 24 uur voor de afspraak contact op te nemen met de assistente. Vaak kan dan meteen een nieuwe afspraak worden gemaakt.

Voorkom een rekening – Bel uw afspraak uiterlijk 24 uur van tevoren af als u verhinderd bent.

Telefonisch spreekuur

Wij hebben geen telefonisch spreekuur. U kunt bij de assistente met uw vragen terecht. Een groot deel van deze vragen kan zij zelfstandig beantwoorden. Indien nodig wordt er door de assistente overlegd met de huisarts en wordt u daarna terug gebeld. Mogelijk wordt u gevraagd op het spreekuur langs te komen. Indien u een vraag heeft die u alleen aan de huisarts zelf wil stellen, dan noteert de assistente het telefoonnummer waarop u te bereiken bent. De huisarts belt u terug aan het eind van het spreekuur.

Uitslagen via assistente

Uitslagen worden in de loop van de ochtend verwerkt en beoordeeld door de huisarts. U kunt de assistente bellen voor uitslagen tussen 8:00 en 13:00. Zij zal dan het advies van de huisarts met u doornemen.

Huisbezoek

Wanneer het niet mogelijk is om zelf naar de praktijk te komen, dan kan de huisarts of assistente u ook thuis bezoeken. Bijvoorbeeld omdat u te ziek of slecht ter been bent. De assistente beoordeelt, eventueel samen met de huisarts, of een huisbezoek afgelegd wordt. In de praktijk zijn de mogelijkheden voor onderzoek en behandeling beter. Het huisbezoek is niet bedoeld voor mensen die geen tijd of geen vervoer hebben om naar het spreekuur te komen.

Praktijkassistente

De assistente heeft een belangrijke plaats in de huisartsenpraktijk. Zij heeft de volgende taken:

 • Het maken van afspraken
 • Ondersteuning van de huisarts
 • Medische adviezen geven
 • Controles van de bloeddruk
 • Urine onderzoek/ controle
 • Injecties geven
 • Oren uitspuiten
 • Herhalingsrecepten uitschrijven
 • Wratten aanstippen
 • Wondbehandeling
 • Hechtingen verwijderen
 • Uitstrijkjes (bevolkingsonderzoek baarmoederhalskanker)

Onze medewerkers

Mw C. Oudemans

BIG 09044646701
Huisarts
Dagelijks aanwezig

Margo Koolwijk
Praktijkassistente
Werkdagen wisselend

Claudia Pennasilico
Praktijkassistente
Werkdagen wisselend

Floor Legel
Praktijkondersteuner Somatiek/ Ouderenzorg
Werkdagen dinsdag, donderdag en vrijdag

Yvonne Kruithof
Praktijkondersteuner Somatiek/ COPD
Werkdag woensdag